Вести

Участие на изложение в Букурещ

21

Oct2015
Quartzline учествува во меѓународниот саем INDAGRA 2015, кој што се одржува секоја година во салата за изложби ROMEXPO, Букурешт, Романија. На саемот участвуваат фирми поврзани со прехрамбената индустрија, како и  опрема и технологии. Нашата фирма ќе ги претстави своите квалитетни подови, кои што одговараат на сите барања на европските стандарди за ... Повеќе
21.10.2015quadmin
Арт център Банкя откриване

09

Oct2015
На 8 октомври 2015 г. официјално беше откриен „Арт центар Банкја”, чиј што создавач и спонзор е Кварцлајн. Сопственикот на Кварцлајн, Николај Шаранков избра да насочи дел од постигнатото после долгогодишен труд, како инвестиција во младите талентирани хора на Бугарија. Во центарот ќе се даде можност на сите млади творци ... Повеќе
09.10.2015quadmin
Настилки за новата сграда на Телевизия Европа

26

Aug2015
Во 2015 г. Quartzline ги продолжи своите успешни проекти со клиенти од областа на медиумите. Во годините беа изработени подовите на БНТ1 – Студио 6 за новинарската емисија, Студио 1 за публицистички и други емисии. Убаво исполнување беше направено и на сцената на Шоуто на Слави, кое што го дополнува ... Повеќе
26.08.2015quadmin
Настилки за самолетни халета

09

Oct2012
Quartzline уште еднаш успеа да го развие целиот свој потенцијал и капацитет со реновирање на подовите во авијациските хали крај аеродром Софија. Неколку групи од професионални поставувачи работат на нанесувањето на подот систем Monitop на импресивните 5 000 квадратни метри. Намената на халетата бара посебен под и издржливост на механичко оптоварување. ... Повеќе
09.10.2012quadmin

03

Sep2012
Најмодерната пивара BRITOS отвори врати во град Велико Трново. Фирмата BRITOS внимава исклучително много на квалитетот и праксата, што е и причина да се довери на фирма Quartzline за поставувањето на подот во нивната најважна просторија – производните хали. Фирмата „Бритос” започнува масовно производство на истата марка пиво, кое што е ... Повеќе
03.09.2012quadmin