Quartzline и во пивара BRITOS

Подови настилки в пивоварна Бритос

Quartzline и во пивара BRITOS

Најмодерната пивара BRITOS отвори врати во град Велико Трново. Фирмата BRITOS внимава исклучително много на квалитетот и праксата, што е и причина да се довери на фирма Quartzline за поставувањето на подот во нивната најважна просторија – производните хали.

Фирмата „Бритос” започнува масовно производство на истата марка пиво, кое што е плод на тајна германска разработка и рецепта на Институтот VLB во Берлин.

Расположена на повеќе од 10 декара површина, пиварата ја извршува нејзината основна дејност во производната хала, важен дел од која што е покриен со поден систем Monitop Quartzline. Како резултат на тоа, бугарските корисници од есента на 2012 ќе се радуваат на пиво со германски квалитет, кое што е произведено во најдобрите услови.