За нас

Кои сме ние?

По 11 години силен труд Кварцлајн се претвори во лидер на пазарот на индустриски и декоративни подови. Стотиците илјади квадратни метри, поставени во различни сектори на индустријата и домаќинството, се нашата визит-карта. Ви благодариме на сите кои ни веруваа и избраа да работиме заедно.

Со искусен тим, моќна опрема, нови технологии и нови размислување сме подготвени да помогнеме во Вашите нови проекти.

Што ќе добиете од нас:

  • Кратки рокови на извршување,
  • Квалитетни подови со висока гаранција,
  • Најекономичен подов систем за конкретниот објект,
  • Бесплатни консултации во сите фази,
  • Одржување и брз сервис.

Над 300 000 квадратни метра подови

За единаесет години фирмата поставила над 300 000 квадратни метра индустриски подови. Најмногу реализирани проекти има во претпријатијата за преработка на месо, млекарници, производство на леб, слаткарство и др. Водечките компании од овие индустрии се клиенти на Quartzline. Производите на компанијата се во целосна согласност со високите барања на овие претпријатија за хигиеничност, добри производствени практики и имплементирање на системот НАССР.

Фирмата користи ноу-хау од Холандија и Германија, кои што се доверуваат на масивните и дебели подни облоги. Подот може да се постави, како во нови претпријатија, така и во простории со обрушени и компромитирани основи од секаков вид – бетони, малтер, теракота и др.

Пакетот од производи на Quartzline дава можност за усогласување со спецификите на активностите на секој клиент и нуди различни решенија. Во едно претпријатије, може да бидат приложени повеќе од еден систем, според тоа за што се користат различни простории. Фирмата располага со решенија за прехранбената индустрија, магацини, продавници, фармацијата, подземни паркиралишта, хотели, канцеларии, како и за домот. За применливоста на производите располага со потребните сертификати и дава на своите клиенти поволни гарантни услови.

Quartzline располага со подготвени професионалци и машински парк, со што се овозможува квалитетно и брзо поставување на голем волумен тешки, индустриски, хемиски и отпорни на топлина подови. Користењето на материјали од сопствено производство ги прави производите на фирмата уникални и практично бескрајни во однос на бојата. Исклучително добрата врска со стариот под е благодарение на бескомпромисна холандска технологија за подготовка на основата и положување на основниот поден премаз.

Политиката на фирмата е формирана во долгорочен аспект, целта е изградба на квалитетни подови, добра репутација и европски стандард.