Quartzline на саем во Букурешт

  • Следна вест
  • Претходна вест
Участие на изложение в Букурещ

Quartzline на саем во Букурешт

Quartzline учествува во меѓународниот саем INDAGRA 2015, кој што се одржува секоја година во салата за изложби ROMEXPO, Букурешт, Романија. На саемот участвуваат фирми поврзани со прехрамбената индустрија, како и  опрема и технологии. Нашата фирма ќе ги претстави своите квалитетни подови, кои што одговараат на сите барања на европските стандарди за хигиенски подови. Со тоа Quartzline ја објавува својата желба за стапнување на романскиот пазар.

  • Следна вест
  • Претходна вест