Подови за паркиралишта и гаражи

Quartzline располага со различни решенија за покривање и заштита на паркинзи, гаражи и работилници. Понудените подови се различни – од тенките системи за подови на големи јавни паркиралишта до подови со оформување на ентериер и дизајн за гаражи на фамилијарни куќи. Подовите лесно се чистат, не се лизгаат и се отпорни на масло и нафтени производи. Quartzline ги вложува и потребните ознаки во неограничен спектар на бои.

Подовите за паркиралишта и сервизи се наменети за поставување во згради и покриени површини.

Некои завршени проекти на Quartzline со подови во паркиралишта и гаражи:

  • Хеброс Бус, Пловдив – 1 000 кв.м.
  • Сервис Друмник – 200 кв.м.
  • Паркинг бизнис зграда Т. Александров
  • Гаражи во приватни домови