Декоративни подови

Внатрешниот дизајн кој што се развива постојано бара нови решенија и комбинации на бои и материјали. Архитектите се впуштаат во нестандардни иновативни визии. Со исклучителен успех во последните години се наметнуваат песочните теписи на Quartzline. Се применуваат во класична комбинација на природни материјали од дрво, кожа и камен. Создавајќи чувство на комфорт, песочните теписи на Quartzline враќаат човекот во неговата природна средина.

<Декоративните подови се погодни за поставување во канцеларии, продавници, барови, ресторани, хотели, домови и други. Quartzline располага со широк спектар на бои од мазни саморазливни системи и песочни теписи.

Подовите дозволуваат комбинирање на неколку бои и вградување на стилизирани цртежи и логоа. Нивната сила и отпорност на интензивна употреба ги прави најпосакувани за употреба во јавни згради и трговски центри.

За обожавателите на авангарден дизајн, Quartzline нуди интересни апликации на производите во куќи и станови.

Слики со дел од завршените проекти со декоративни подови на Quartzline:

За канцеларии

За општествени сгради

За продавници

За домот